La Torre de Claramunt disposa des del 17 de setembre d'un caixer automàtic

Dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament de la Torre de Claramunt ha signat un conveni amb l'empresa Euronet Worldwide (vinculada a ING) per instal·lar un caixer automàtic al municipi.
Està situat al lateral esquerre de la terrassa que es troba al costat del local dels agents municipals, i ​avui dijous, 17 de setembre entra en funcionament.

El conveni durarà un any, passat el qual se'n valorarà la rendibilitat. El caixer no suposa cap cost per a l'Ajuntament, més enllà de cedir l'espai i encarregar-se de la neteja de l'entorn d'aquest. Permetrà com a mínim l'operació de reintegrament, que comptarà amb una comissió per als usuaris que no siguin clients d'ING.

Des del 2017 el municipi de la Torre de Claramunt no disposa de cap sucursal ni caixer automàtic, aquesta nova instal·lació, explica l’alcalde, Jaume Riba, vol donar servei a tots els torredans i torredanes perquè puguin fer totes les gestions relacionades amb la seva activitat econòmica quotidiana, per exemple treure diners o fer transferències, sense haver de sortir del municipi.

Darrera actualització: 24.09.2020 | 08:34