La Torre de Claramunt de nou amb La Marató de tv3 enguany recolzant en l'estudi de les malalties de salut mental

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

1 de cada 4 persones tindrà algun problema de salut mental al llarg de la vida. Tot i que es poden patir a qualsevol edat, bona part comencen a l’adolescència: ansietat, depressió i addiccions. 
Gairebé la meitat de les persones afectades no demanen ajuda. I fer-ho és el primer pas per sortir-se’n. La prevenció, el tractament precoç i la visibilització social són fonamentals.
Es per aquest motiu que l'Ajuntament de La Torre es vol mostrar solidari un any més i ha organitzat les següents activitats que es realitzaran el dissabte 11 de desembre al centre social de La Torre de Claramunt, amb l'objectiu de que totes les aportacions que es recullin en els diferents actes seran lliurades íntegrament per col·laborar amb el recapte que realitza la marató de tv3 enguany dedicada en exclusiva a l'estudi d'aquestes malalties  i que es retransmetrà el 19 de desembre.

Al matí, de 10 a 13h al centre social es realitzarà un taller de manualitats per adults, un ARBRE DE PATCHWORK amb un cost de 5€ de donació
Les places seran limitades i s'haurà de fer reserva al tlf 93 801 3456.

A les 17h es realitzarà el tradicional bingo, on es participarà amb 5€ per 6 bingos.**Només per a majors de 18 anys.

Al mateix temps, es realitzarà  un taller infantil , on es tractarà que els infants deixin anar la seva imaginació per crear un laberint i una vegada acabat puguin compartir- lo i jugar amb tots els altres assistents.
La participació en aquest taller serà de 3€ per laberint.

Val a dir que els actes poden estar sotmesos a canvis, depenent de la situació que ens trobem al desembre en relació a la crisis de la Covid 19, i en aquest cas serien comunicats pels canals habituals

Darrera actualització: 22.11.2021 | 19:24