La cavalcada dels Reis d'Orient va posar fi a les Festes Nadalenques que donen pas al 2022

Divendres, 7 de gener de 2022 a les 10:00

La Torre de Claramunt celebrava les festes de Nadal amb una programació d'actes pensats per a tota la família, i en especial, per als més petits, tot i tenint en compte les restriccions dictades per les autoritats sanitàries.

Enguany a La Torre començaven els actes el 19 de desembre amb l'arribada al matí del CAGATIÓ GEGANT acompanyat  d'uns camperols que van fer un espectacle infantil i guiaven a la mainada. Les festes seguien el 27 de desembre amb l'arribada del Patge Faruk també al centre social .
​El 24 de desembre  a la Plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol a les 12 del migdia també es va fer CAGAR EL TIÓ i a les 18:00 es rebia la visita del Pare Noel
El 2 de gener a les 12 del migdia a la plaça piscina de Pinedes de l'Armengol rebien la visita del Patge Faruk .

Finalitzaven les festes el 5 de gener, amb la cavalcada que arribava  a la tarda a la Plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol, seguia el seu trajecte passant per La Serra i parant a la Plaça de l’Església de Vilanova d'Espoia i, finalitzava a La Torre nucli , al Recinte Torresport on els Treis Mags de l'Orient, acompanyats de l'alcalde i alguns dels regidors, oferien unes paraules a tots els veïns i veïnes desitjant  felicitat i prosperitat pel 2022.

Malauradament, donada la situació d'augment de contagis de la covid i les restriccions i consells de les autoritats sanitàries, l'Ajuntament es va veure obligat a anul·lar un bingo pensat per a joves previst a Pinedes i a La Torre nucli , i també les festes de cap d'any i el saló de la infància al pavelló d'esports.
 

Darrera actualització: 10.01.2022 | 11:01