La cavalcada dels Reis d'Orient posaven fi als actes nadalencs de La Torre, Pinedes de l'Armengol i Vilanova d'Espoia

Dimarts, 7 de gener de 2020 a les 00:00

La Torre de Claramunt celebrava les festes de Nadal amb una programació d'actes pensats per a tota la família, i en especial, per als més petits.
 

Enguany a La Torre començaven els actes el 22 de desembre amb una novetat , doncs al matí ens va venir a veure el CAGATIÓ acompanyat  d'uns camperols que guiava a la mainada. Es va servir xocolatada amb melindros per a tots els assistents. Les festes seguien el 27 de desembre amb l'arribada del Patge Faruk al pavelló d'esports al mateix temps que hi havia un parc infantil nadalenc per als nens que esperaven per entregar la carta i a les 18h el SORTEIG  de la GRAN PANERA dels comerços .
El primer dia de l'any, a partir de la 1 de la matinada,  es celebrava la Festa de Cap d’Any organitzat per l'UE La Torre.
A Pinedes de l’Armengol  també feien cagar el tió el 22 desembre i el 24 de desembre, rebien al Pare Noël al centre social Font de l'Armengol.
El 28 de desembre els nens i nenes que el visitaven podien gaudir d'un espai d'oci infantil acompanyats del Patge Faruk que més tard passaria per Vilanova d'Espoia.
L'1 de gener, a partir de la 1 de la matinada es realitzava la Festa de Cap d’Any organitzada per la comissió de festes .

5 de gener, Cavalcada de Reis 2019. A la tarda arribava a la Plaça de l'Univers a Pinedes de l'Armengol , a les 19h, a la Plaça de l’Església de Vilanova d'Espoia i, acabava a La Torre, a la Plaça de l'Ajuntament on el Tres Reis Mags , acompanyats d l'alcalde i alguns dels regidors, des del balcó oferien unes paraules a tots els veïns i veïnes desitjant  felicitat i prosperitat pel 2020.

Darrera actualització: 20.01.2020 | 19:01