Jaume Riba Bayo reelegit com alcalde de La Torre de Claramunt

Dilluns, 17 de juny de 2019 a les 13:00

Dissabte 15 de juny, la sala de plens de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt va ser l’escenari de l’acte de constitució de la Corporació torredana formada per 6 regidors de Junts per La Torre, 3 de PSC i 2 de ERC, com a resultat de les eleccions locals del passat 26 de maig de 2019.

Seguint l’ordre del dia es va donar possessió del càrrec als 11 membres de la corporació un cop es van complir les formalitats legals corresponents. Diversos regidors van prometre el càrrec afegint a la fórmula de "per imperatiu legal"  i en algun cas demanant fent referència a la llibertat dels "presos polítics" i  "per una Catalunya políticament lliure, pròspera, equilibrada i justa".

Acte seguit es va fer l’elecció de l’alcalde, resultat de la qual va ser nomenat el Sr. Jaume Riba Bayo, que ha exercit d’alcalde des del 2009 comptant sempre amb majoria absoluta del consistori.

En el discurs d'investidura Riba ha volgut primer expressar el seu agraïment a tots els votants, per la seva participació, i per la confiança atorgada al seu projecte.
També ha tingut unes paraules pels membres del seu grup, manifestant que li és un honor poder comptar ells per fer equip i poder compartir les tasques de govern que el poble de La Torre de Claramunt necessita, així com va demanar la col·laboració amb la resta dels grups polítics de l’ajuntament per afrontar aquesta nova legislatura.

Per part dels portaveus de l'oposició, el candidat del PSC  Sr. Jose Antonio Martín i el candidat de ERC Sr. Joaquim Morales van expressar la seva voluntat per una oposició responsable, rigorosa i amb vocació de servei pel poble.

Darrera actualització: 17.06.2019 | 13:48