Ja tenim guanyadora del concurs de" fotografia des de la finestra" !

Dijous, 23 d'abril de 2020 a les 14:00

L'Ajuntament ha rebut més de 550 visites a l'Instagram durant aquest 7 dies per poder visitar les fotografies que han participat al concurs de "fotografia des de la finestra " que ha organitzat l'Ajuntament amb col.laboració del departament de joventut , Anoia Jove.

 

El dia 21 d'abril a les 12 de la nit , com estava previst, es tancava el període de votacions i es va fer una captura dels resultats que hi havia en aquell moment, publicat el resultat en una "storie" a instagram, donant com a guanyadora a la Judit Fernàndez Valderrama amb 122 vots. 

La foto guanyadora serà la que il.lustrarà la pròxima portada del calendari o del butlletí Municipal d'aquest any i l'Ajuntament farà entrega  d' un e-book a la guanyadora, quan acabi el confinament.

El regidor de joventut , Sr. Xavi Comes ha comentat que està molt content amb la gran participació que ha tingut aquest concurs  tenint en compte les circumstàncies en les que ens trobem i les condicions que s'havien de respectar  per  realitzar les fotografies captant el  que es pot veure des d'una finestra, i felicita a la guanyadora .

Les fotos participants al concurs les podeu seguir visitant a l'Instagram .

 

Darrera actualització: 15.05.2020 | 12:14