Inauguració de les obres de la Piscina Municipal de Torresport

Dilluns, 10 de de juliol de 2017 a les 14:00

Les reformes de la Piscina Municipal De Torresport   han estat inaugurades aquest dissabte passat 8 de juliol.

La primera fase de les obres es van començar al 2013 i des de llavors s’ han anat executant cada any diverses fases  fins a l’ actual  2017 on les  obres han avançat de manera notòria ,  fent  tota la reforma  estructural  de l’ accés als vestidors a les persones de mobilitat reduïda  , així com la sala tècnica on s’ hi ha canviat la infraestructura de depuració  de l’ aigua passant de la solució en clor, a una depuració salina i la construcció d’ un dipòsit de compensació.
Les noves instal·lacions  són més espaioses  i funcionals i  milloren els seus accessos de cara a la ciutadania.
Han participat en l’ obra  l’arquitecte Xavier Quintana i Ana Bartrolí  redactors del projecte i directors de la part d’ obra civil amb la col·laboració de l’arquitecte municipal Sr. Jordi Cufí.
Pel què fa a les tasques d’enginyeria  pel què fa al disseny de la sala tècnica va ser obra de l’enginyer  Sr. Marc Pujol .
L’ execució de les obres i instal·lacions  que abasten  aspectes tècnics i d’ enjardinament , han estat portades a terme per diverses empreses de l’ entorn , així com pel personal de la brigada municipal.
​Tots ells  vans ser convidats a l’ acte inaugural, on en van fer explicacions de les mateixes, acompanyats de l’Alcalde  i els regidors.

Darrera actualització: 10.11.2020 | 13:12