II convocatòria de Pressupostos participatius 2019-20

Dimecres, 15 de gener de 2020 a les 00:00

PARTICIPA ACTIVAMENT I DECIDEIX! Enguany destinarem 35.000€ del pressupost de 2020 per tal que tu i la resta de vilatans pugueu triar directament en què voleu invertir.
L’Ajuntament de la Torre de Claramunt segueix apostant per assolir una implicació activa i directa de la ciutadania en l’elaboració del pressupost d’inversions del municipi.

FES LES TEVES PROPOSTES - Del 23 de desembre de 2019 al 26 de gener de 2020.

El pressupost es repartirà en 2 projectes d’interès general i tenint en compte els diferents nuclis de població.

- Què és una proposta? Pot ser qualsevol actuació de competència municipal. Una nova inversió, una restauració, una compra de mobiliari.
- Qui pot fer propostes? Qualsevol persona empadronada al municipi i persones amb segona residència. A què esperes?
- Però... com? Caldrà omplir la fitxa de PROPOSTA que es podrà descarregar a través de la web o recollir al registre de l’Ajuntament o a través de la plataforma www.decidim-latorre/diba.cat que estarà operativa per poder adjuntar les propostes a partir del 23 de desembre.
Es podrà sol·licitar un suport tècnic a l’ajuntament per tal que la vostra proposta sigui ben ajustada a la realitat demanant dia i hora de visita.

VALORACIÓ DE LES PROPOSTES – Del 30 de gener al 30 de març

Un cop rebudes les propostes, els serveis tècnics amb el suport de la comissió ciutadana valoraran les propostes rebudes i determinaran la seva viabilitat.
Les propostes validades es faran públiques a través de diversos canals: web de l’Ajuntament, xarxes social i en paper on s’explicaran tots els projectes acceptats.... I aquí hi decideixes altre cop tu!

VOTA LES MILLORS PROPOSTES – juny de 2020

- Com es votarà? A través de la plataforma www.decidim-latorre/diba.cat donant el teu suport a 2 de les propostes acceptades.
- On es podrà votar? Des de casa o de forma presencial amb el teu DNI als espais municipals i horaris habilitats.
- Qui pot votar? Qualsevol persona empadronada a la Torre de Claramunt que el dia de la votació sigui major de 16 anys.
- Quan es podrà votar? Durant el mes de juny, més endavant ja concretarem les dates. 

Darrera actualització: 18.02.2020 | 09:21