Gran èxit de participació a la 3a edició del Túnel del Terror de Halloween de la Torre de Claramunt.

Dilluns, 4 de novembre de 2019 a les 00:00

Un any més, l'esdeveniment terrorífic del 31 d'octubre al Centre Social Sant Joan Baptista va ser tot un èxit. 

El grup de joves dinamitzats per la tècnica de joventut van tornar a sorprendre amb un recorregut ambientat per la pel·lícula IT. A través de les diferents escenes del túnel, els personatges van teatralitzarla la història d'un pallasso culpable de diferents crims en infants. 
Després del passatge del terror, les persones podien gaudir d'un tastet de crispetes, i seguidament, d'un sopar popular, realitzat al mateix espai i autogestionat per cada persona. 
Amb una música d'ambient durant tota la nit, la festa es va donar per finalitzada vora la mitjanit. 
Com a novetat, aquest any també van participar en l'organització el grup de dones participants del taller de costura, que ens van fer les disfresses a mida per cada un dels participants. A més, els participants del taller de pintura també ens van ajudar en alguns elements de l'atrezzo, com ara murals a tamany real que representaven espais de la vida quotidiana. 
Agrair especialment, la gestió i la facilitat en tota la feina al Centre Social Sant Joan Baptista, i per descomptat, a totes les persones participants del túnel que vau gaudir i vau mantenir el respecte cap als joves organitzadors de l'esdeveniment. 

Darrera actualització: 04.11.2019 | 14:39

Imatges

HALLOWEEN 2019