Gran èxit d'assistència a la reobertura del mercat ambulant del dissabte a La Torre de Claramunt

Dilluns, 24 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte s'inaugurava a La Torre de Claramunt el mercat ambulant que a partir d'ara obrirà tots els dissabtes fins a les 14h.
Les parades es distribueixen en els carrers del nucli urbà començant pel carrer Església i tomba cap el carrer Tres reis.

Al mercat s'hi poden trobar productes molt diversos com ara roba, fruita, verdura, accessoris i complements o articles de regal i decoració, entre d'altres.

L'alcalde Jaume Riba, el regidor de comerç  Xavi Comes, acompanyats de la resta de regidors van  voler comprovar de primera mà tot el circuit, i van quedar molt contents i satisfets de la bona acollida per part de tota la ciutadania . 

Xavi Comes, ha agraït "La col·laboració de tota la ciutadania així com de l'organització, ja que el mercat gràcies a l'esforç col·lectiu ha pogut reobrir amb gran èxit d'afluència " .

Seguidament l'alcalde comentava " És molt bonic veure com a poc a poc després d'un llarg període de confinament els nostres carrers s'omplin d'alegria i tot es torna a posar en marxa i esperem que aquesta reobertura del mercat doni impuls i reactivi l'activitat comercial del Municipi aprofitant l'afluència que ofereix un mercat ".

Per poder optar a una parada al mercat setmanal cal contactar amb l'Ajuntament .

Darrera actualització: 25.05.2021 | 13:29

Imatges

mercat musics mercat