Ganes d'estiu ? Obrim la Piscina Muncipal a partir del 5 de juny !

Dimarts, 25 de maig de 2021 a les 00:00

Aquest any sí obrim la piscina Municipal de Torresport ! Tots els dies de les 13 a les 19h, tret de la setmana del 22 al 28 de juny .

L’Ajuntament es reserva el dret de possibles modificacions en l’horari d’apertura de les instal·lacions en funció de necessitats  o  en funció de les circumstàncies del moment.
L’edat es considerarà, a tots els efectes, la que tingui l‘usuari el dia que s’obri la piscina al públic. Està prohibit entrar a passejar pel recinte en horari de piscina, s’haurà de pagar entrada. Els menors de 12 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

* També es considerarà Empadronats als titulars de 2a residències o els seus descendents menors d’edat o que convisquin.
**En abonament familiar, la parella de la persona major de 65 anys empadronada gaudirà de la tarifa de major de 65anys. ***Les famílies monoparentals/nombroses , i les persones amb discapacitat (+50%) caldrà presentar la documentació acreditativa. Els abonaments es sol·licitaran i pagaran a l’Ajuntament en horari de matins.

Cal portar una foto actual i el D.N.I. (de cada membre, en cas d’abonament familiar). En el cas d’haver fet l’abonament l’any passat , no caldrà la foto.

Els abonaments es lliuraran al quiosc de la piscina .

Darrera actualització: 25.05.2021 | 14:31