Finalitzen les obres de la millora al pont sobre el Torrent de Manou a la carretera de Vilanova d'Espoia

Dilluns, 20 de setembre de 2021 a les 10:00

Aquesta setmana conclouen les tasques de millora de la seguretat al pont de la BV-2135 sobre el torrent del Manou, a la carretera d'Espoia, amb reforç de la plataforma i noves barreres de contenció dutes a terme per Diputació de Barcelona.

L'obra consistia en la  millora la comoditat i la seguretat viària amb la renovació dels sistemes de contenció i les capes d’aglomerat existent, així com de la senyalització horitzontal i vertical en aquest punt. S'inclou el reforç de la plataforma del pont amb una llosa de formigó armat que proporciona major resistència estructural als voladissos, necessari per encastar-hi amb seguretat les noves barreres, que seran substituïdes per unes de noves que complexin amb la normativa de seguretat vigent. Així mateix, també s’estendrà una nova capa d’aglomerat asfàltic sobre la nova llosa de formigó i es pintaran les marques viàries i nous senyals verticals.

L’actuació, ha comptat amb un pressupost de 167.479 euros i  com ja estava previst l'obra s'ha executat en dos mesos.

Aprofitant l’obra i en col·laboració amb la brigada del nostre Ajuntament s'ha pogut arranjar l'accés al camí que accedeix a Vilanova d’Espoia que és molt utilitzat per camions i trànsit agrícola .

Amb aquesta actuació es millora el radi de gir per entrar al camí i el desnivell de l'entrada

Darrera actualització: 20.09.2021 | 10:42