Finalitzen les obres d'adaptació de l'aula que acollirà als infants de P1 i P2 a l’escola Torrescasana de Vilanova d’Espoia.

Divendres, 17 de setembre de 2021 a les 00:00

Durant aquests mesos s'han estat realitzant obres de rehabilitació a l’Escola Torrescasana per adaptar un espai i habilitar- lo per poder acollir als infants de P1 i P2 que van sol·licitar la plaça per aquest curs 2021_2022.

Les obres han consistit en l’adequació d’una aula al costat de les aules d’infantil de l’escola Torrescasana, uns lavabos i una part de pati independent. A l’aula s’ha fet una entrada/sortida independent, una sortida al pati a través d’una estructura d’alumini i vidre, un accés als lavabos amb una estructura de fusta amb porta i finestral i mobiliari adequat.

S’ha reformat també el que era una antiga cuina i s’ha convertit en un lavabo amb una banyera, dos sanitaris i una pica. S'ha hagut de realitzar una obertura per encabir-hi una porta que no exista i que dona accés al lavabo, i també s' hi ha col·locat una finestra. Per condicionar aquest servei, s'han hagut de fer desaigües nous, la instal·lació nova per col·locar els sanitaris i la instal·lació dels conductes nous d'aigua.

L’ adequació d’una part de pati independent per aquests infants amb una tanca de fusta i un sorral així com altres elements de joc ja presents al pati.

La tasca d’adequació dels espais ho esta fent essencialment la Brigada Municipal, tret de la  subcontractació com l’entrada independent a l’aula amb una estructura de fusta amb un pressupost de 1400€, la  porta i finestral accés al pati en estructura d’alumini amb un pressupost de 1840€ i la porta i finestral d’accés als lavabos en estructura de fusta amb un pressupost de 3000€.

L'Ajuntament està pendent de que el Departament d’Ensenyament adjudiqui la professora d'Educació Infantil i Primària que haurà de cobrir aquesta plaça.

El regidor d’Ensenyament , Sr. Manel Puig comenta “Des de l’equip de govern estem molt satisfets de com ha quedat finalment aquest espai on ha calgut molt esforç per part de la brigada que ha estat qui majoritàriament ha fet tota la rehabilitació, Volem agrair també la col·laboració de les famílies, de l’escola i de tots els membres que confomen el consistori municipal, aquest és un projecte de tots. Ara esperem que el Departament d’Ensenyament ens pugui adjudicar el més aviat possible a la professora que durà a terme aquesta tasca tant important com és la de vetllar pels infants més petits, els de P1 i P2”

Darrera actualització: 25.08.2022 | 12:30