Finalitzen els casals d'estiu de la Torre i de Vilanova d'Espoia amb una gran participació de nens i nenes !

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 00:00

A finals de juliol, el casal d'estiu de La Torre i de Vilanova d'Espoia tancava les portes amb molta satisfacció per la gran participació de nens i nenes  que han gaudit de moltes i diferents activitats.

Des de la  darrera setmana de juny i durant tot el mes de juliol els més petits del Muncipi han estat fent un munt d'activitats, totes elles molt divertides, a les instal.lacions de l'escola de La Torre i també a l'escola Torrescasana de Vilanova d'Espoia.

Tots dos casals, van rebre una nombrosa participació d'infants, i tots ells disposats a fer tallers de manualits, jocs d'aigua, una visita com ja és tradicional a la hípica de Serra Burgès, excursions a diferents llocs  per conèixer els racons dels diferents nuclis, 

Van estar al pavelló d'esports i  han practicat i conegut diferents esports . També van estar recorrent diferents parts del nostre municipi per realitzar activitats de medi ambient.

També van poder gaudir de la piscina i uns inflables que els hi va col.locar l'emrpesa Anima'ns que van ser els organitzadors de tot aquest plegat d'acitivats.

 

 

Darrera actualització: 17.08.2021 | 10:22