Finalitzats els dos projectes dels pressupostos participatius 2021 escollits per tots els torredans i torredanes .

Dijous, 1 d'abril de 2021 a les 00:00

La Torre de Claramunt finalitza avui els pressupostos participatiu 2020-21 amb l'estrena del parc lúdic-educatiu  que s'ha instal·lat al parc del Mil·lenni de La Torre de Claramunt. Un dels dos projectes que els veïns i veïnes del poble van escollir en el darrer procés de participació ciutadana convocat l'any passat,  i que aquesta tarda l'Ajuntament us convida a gaudir-ne !

Per segona vegada, l’Ajuntament va organitzar uns pressupostos participatius convidant als torredans i torredanes a participar i proposar projectes amb un pressupost de 30.000 euros per repartir entre les dues propostes escollides pel  mateix poble.
Els projectes guanyadors van ser la "digitalització de l'escola Torrescasana " i un "parc lúdic-educatiu al Parc del Mil·lenni " .

La proposta de la digitalització de l'Escola Torrescasana, va ser  un projecte presentat per alumnes de l'escola Torrescasana a Vilanova d'Espoia, i consistia en la compra d' unes tabletes electròniques, i en la instal·lació de pantalles i pissarres digitals a diferents aules de l'escola perquè tots els alumnes de l'escola poguessin aprofitar-se de les noves tecnologies.

La proposta del parc lúdic-educatiu, va ser un projecte presentat pels alumnes de l'escola La Torre per poder gaudir d'uns elements diferents, de grans dimensions, realitzats amb un fusta molt resistent a la climatologia, per bé que poguessin gaudir-ne els mateixos alumnes a l'hora del pati, i a la vegada tots els nens i nens del poble, ja que fora de l'horari escolar el parc es converteix en parc públic per a tot el poble.

La instal·lació ha estat realitzada durant aquests primers dies de setmana santa aprofitant que l'escola estava tancada, i així poder-ne gaudir aquests dies de setmana santa !   

 

Darrera actualització: 01.04.2021 | 10:58

Imatges

parc mil.leni parc lúdic