Finalitzada amb gran èxit de participació la Festa Major de La Torre de Claramunt 2021

Dimecres, 16 de juny de 2021

Es va patir durant tot el matí i part de la tarda, perquè ens va acompanyar la pluja just poc abans de començar el pregó, el primera acte que obriria la Festa Major, i finalment es va poder gaudir de la revetlla amb un èxit total de participació !!

Petits, joves i grans van poder gaudir de moltes activitats programades que començaven el 23 de juny al recinte torresport amb el pregó dels nens de 6è que com cada any van poder anunciar el començament de la Festa Major  amb el sopar de revetlla de Sant Joan amenitzada amb el grup de versions Hotel Cochambre.

El dia següent 24 de juny es va començar al matí  amb la missa de  peregrins i l'ofici solemne, a l'església sant joan baptista.

A la tarda, el pallasso pepón, veí del poble, actuava  al recinte torresport, amb una gran audiencia de públic de totes les edats, i seguidament  acabava la nit amb les havaneras Port Vell i un tast de rom cremat que es va servir a tot el públic assistent.

El divendres al matí al centre social es va realizar un taller infantil on tots els menuts que hi van participar s’ho van pasar d’allò més bé personalitzant amb pintura una bossa. 
A la tarda, a l’escola la torre es podia participar amb previa reserva de plaça i grup , en un scape room  on es tractava de participar en equips de 4 a 6 persones i el grup havia de lliberar a un dels membres que resultava estar segrestast, i que només podía alliberar-se si descobrien la codificació. Un cop alliebrat, tot l’equip,  mitjançant diferents proves buscaben la combinació per desconectar la bomba.

Dissabte 26 de juny va estar tot dedicat al diferents esports, com el Open Tennis taula al pavelló, mentres al parc del mil.leni es realitzava el torneig de petanca festa major participant 48 dupletas de tota la comarca.

Al mateix temps es feia una master  class zumba a torresport, i una cursa orientació organitzada pels joves de la torre , al camp de futbol de Vinço.

A la tarda es celebrava un torneig de futbol amateur , i al mateix temps, al centre social, un recull de contes infantils.

Al vespre , ens va fer pasar una estona molt divertida i entretinguda el monologuista jordi merca, amb el monòleg yo sobreviví a la egb, recinte torresport
Diumenge acabava la festa  al matí al pavelló  amb un quadrangular de tennis  taula i la bicicletada popular de festa major organitzada amb la col.laboració dels experts en aquestes activitats com són els de torrebikers i ajudats també per l'equip de l'ADF.

Darrera actualització: 1.07.2021 | 09:37