Festes Nadalenques a La Torre de Claramunt 2021-22

Dilluns, 13 de de desembre de 2021 a les 00:00

Properament rebreu a les vostres cases la posta de nadal on hi podreu llegir l'agenda d'activitats que enguany l'Ajuntament ha organitzat per poder gaudir d'unes Festes Nadalenques, que tot i seguir acompanyats d'una situació sanitària no gaire favorable, es poden realitzar si tots respectem les normes que ens venen donades per les autoritats sanitàries per evitar els contagis.

A La Torre nucli  començaran els actes el 19 DESEMBRE amb un ESPECTACLE INFANTIL  i el  CAGA TIÓ al centre social Sant Joan Baptista a les 11 del matí.

El 24 DE DESEMBRE  a la Plaça Piscina de Pinedes de l'Armengol a les 12 del migdia es farà CAGAR EL TIÓ i a les 18:00 es rebrà la visitat del PARE NOEL 
El 27 de DESEMBRE a la tarda, a les 17h. tindrà lloc al centre social Sant Joan Baptista un BINGO JOVE amb SOPAR DE NADAL ( per confirmar segons la situació ) al centre social Sant Joan Baptista.
El mateix dia al pavelló de 16:30 a 19:30 els més menuts de la casa podran gaudir d'un petit SALÓ DE LA INFANCIA  i a partir de les 17:30h fins les 18:30 rebrem la VISITA DEL PATGE FARUK 
El 28 de DESEMBRE el BINGO JOVE i SOPAR DE NADAL es realitzarà al centre social Font de l’Armengol .
El 2 de GENER a les 12 del migdia a la plaça piscina rebrem la visita del PATGE FARUK .
El 5 de GENER, la tradicional cavalcada que arribarà a Pinedes de l'Armengol a les 18h a la Plaça de la Piscina, a les 19h a la plaça de l'Església de Vilanova d' Espoia i a les 20h arribarà a La Torre de Claramunt que enguany acabarà al pàrquing del Recinte Torresport on els Reis Mags ens regalaran unes paraules. 

“ Els actes poden estar sotmesos a canvis, depenent de la situació que ens trobem els dies en que es facin els actes en relació a la situació sanitària provocada per la Covid 19. 
En aquest cas, els canvis seran comunicats pels canals de comunicació habituals  . En tots els actes es respectaran les mesures de seguretat .

L'alcalde Jaume Riba vol dirigir-vos unes paraules : 

Us envio una afectuosa salutació en nom de la Corporació Municipal, i els nostres millors desitjos de felicitat en aquestes festes nadalenques.

Un propòsit fonamental en què tots coincidim és el benestar de la gent. Penso en els que segueixen patint les conseqüències de la pandèmia, i en la situació econòmica que aquesta ha provocat, ja que darrera de cada persona afectada hi ha un drama personal i familiar, i per això part del  meu missatge és per expressar el nostre gran desig que aquest proper 2022 arribi amb canvis positius i puguem tornar a gaudir de la llibertat plena .

Aquest Nadal us voldria demanar que escampeu un missatge d’esperança a tots els vostres amics i familiars .Tinguem fe  que en un futur no gaire llunyà  tot tornarà al seu lloc .

A tots els veïns i veïnes de La Torre de Claramunt ,

 Bon Nadal i un bon any 2022 "

 

 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 14:31