Festa Major de la Torre de Claramunt 2017

Dijous, 29 de juny de 2017

El passat cap de setmana del 23 al 25 de juny , coincidint per les festes de Sant Joan, la festa grossa del municipi  va comptar amb activitats de tot tipus i per a totes les edats organitzades per l'ajuntament amb la col·laboració de voluntaris i entitats.

Els actes de la festa grossa van començar divendres a les 19.30 h a la plaça de l'Ajuntament amb el pregó de Festa Major, a càrrec dels alumnes de 6è de primària del CEIP La Torre, i la Ballada de Gegants i Falcons de Vilanova d'Espoia. A les 21 h arribava la Flama del Canigó al Recinte Torresport, i en acabar  hi va haver coca i cava per a tothom. A la mitjanit, Ball de revetlla amb l'orquestra Meravella al mateix recinte.

Dissabte al matí se celebrà la missa de pelegrins a la Parròquia de Sant Joan Baptista, lloc on també va tenir lloc l'Ofici solemne de Festa Major. A la mateixa s'e stava relitzant al Parc del Mil.leni  el  mar d'escuma . A la tarda, més activitats per a joves i petits, amb la gimcana organitzada pels joves de la Torre amb final d'aigua i zumba al mateix Parc del Mil·leni, i seguidament , al centre social Sant Joan Baptista hi havia animació infantil i berenar amb el grup Més Tumàcat . A la tarda vespre es ballaven  sardanes amb la cobla Catània a la plaça de l'església, i a la mitjanit, ball, amb l'orquestra de versions Hotel Cochambre i seguidament  DJ Joan Saus i DJ Gerard Salgado.

Diumenge  al matí , els torredans van poder gaudir d' un súper tobogan aquàtic urbà  instal·lat a la baixada del carrer Sant Joan Baptista amb el Camí Torre Baixa. Al migdia, al Recinte Torresport, es cel.lebrava el dinar popular de festa major, amb l'animació del mag  Fèlix Brunet. A la tarda al Parc del Mil·leni es realitzà la festa Holi  i un taller de Bollywood. Per tancar la festa major , al vespre es realitzava la fi de festa amb el grup d'havaneres Barcarola al Recinte Torresport, amb rom cremat per als assistents.

Dissabte i diumenge hi va haver diversos partits de tennis taula, futbol 7, futbol amateur i futbol sala. 

Darrera actualització: 6.07.2017 | 08:50