Exit total amb la sortida a port aventura aquest dissabte 23 d'octubre

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 00:00

Aquest dissabte 23 d’octubre, el veïnat de la Torre de Claramunt va poder gaudir d’un dia fantàstic a Portaventura Halloween.

Enguany, tampoc ha estat possible el muntatge del passatge del terror per motius de ventilació i seguretat en relació a la COVID19 i és per això que des de la regidoria de joventut, l’Ajuntament de la Torre va organitzar l’activitat de forma subvencionada per a les persones participants.

El mateix preu incloïa el transport en autobús, el dinar dins el parc, l’assegurança i una part del preu total de l’entrada.

La sortida va tenir una assistència de 70 persones, diferenciades per edat amb un total de 28 joves, 10 “juniors”, 22 adults i 10 “sèniors” que van poder gaudir de l’ambientació Halloween la qual et permetia veure animació de carrer, decoració estàtica a diferents punts del Parc i moltes persones disfressades en motiu de la festa.

El retorn de l’activitat és positiu tot i que en dies tan sonats, el volum de persones en aquests establiments és molt gran i això, en aquest cas, va impedir pujar a totes les atraccions amb tranquil·litat i sense esperar gaire a les cues de les atraccions.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 14:34