Èxit de participació al Carnestoltes a la Torre de Claramunt 2022

Dilluns, 7 de de març de 2022 a les 12:00

Després de dos anys sense Carnestoltes, la Torre de Claramunt el va poder celebrar amb gran èxit  de participació dissabte 5 de març.
Començava la cercavila a la tarda guiada per l'animació del grup de percussió "Batucada s'BOMBATS" , que portava a tot el grup cap al pavelló on els esperava berenar i un refrigeri per a tots els participants. Seguidament van començar a desfilar els participants del concurs de disfresses i a continuació es va fer l'entrega de premis quedant classificats els següents grups, escollits pels membres de la batucada : 

 

Infantil individual amb un premi d' un val per valor de 30€ per gastar a l'abacus. Primer premi va ser pel Jan "el bombero", el segon premi " Madara Uchina " i el tercer premi per la " princesa Helda ".

El premi Infantil grupal  que en aquest cas va ser l'únic que es va lliurar quedant la resta de premis deserts, va ser per " Les càmeres fotogràfiques " que guanyaven nes entrades per anar al cinema i crispetes.

Els premis per les disfresses individuals de la categoria  adults van ser primer premi dotat de 100€ "Mona Isa", el segon premi dotat de 75e per l' "Inspector Gadget", i el tercer premi dotat de 50€ pel "Capitán Haddock". 

Els premis grupals de la categoria adults  van ser primer premi "Las mantis", segon premi "Waikiki" i el tercer "Los picapiedras "

Darrera actualització: 08.03.2022 | 13:07