En Joan Sanchez de l'empresa Jumar vinculat de fa molts anys a La Torre de Claramunt aconsegueix medalla de plata a La Marxa cicloturista “Quebrantahuesos“.

Dilluns, 20 de setembre de 2021

La prova Quebrantahuesos, una prova de ciclisme de carretera i bicicleta de muntanya d’un total de 200km amb un desnivell de 350, que enguany celebra la 30a edició, té sortida i arribada a meta a Sabiñánigo, Província d'Osca, (Espanya).
El recorregut travessa els Pirineus i passa a França pel port de Somport ,tot seguit es puja als ports de Marie Blanche  i del Portalet on torna a Espanya i acaba pujant la Hoz de Jaca . La distància de la prova és de 200 kilòmetres i el desnivell acumulat és de 3500 metres.

Enguany hi estaven inscrits 6500 ciclistes de diferents països i de totes les províncies d'Espanya, però finalment , degut a la adversa climatologia prevista,  només es van a atrevir a sortir 1500 homes i 22 dones.

En Joan Sanchez va obtenir medalla de plata pel temps assolit en categoria masculina

Moltes felicitats a en Joan, que tot i combatre amb pluja , vent i fred, no només va acabar la “Quebrantahuesos”, sinó que va aconseguir  fer un “crono “ que el va dur a emportar-se medalla.

Darrera actualització: 27.09.2021 | 14:30