El servei de joventut no s’ha aturat durant el confinament!

Dilluns, 25 de maig de 2020 a les 09:00

La tècnica de joventut ha seguit fent assessories personalitzades a les persones joves que ho han requerit, orientant en qualsevol àmbit segons les seves necessitats.

El canal principal de comunicació bidireccional amb els i les joves ha estat el whatsapp (679.964.684) tot i que el canal més útil per traslladar qualsevol tipus d’informació ha estat l’instagram on es pot trobar informació de tots els àmbits en els que els joves es poden trobar amb incerteses.

Les consultes més demanades han estat relacionades amb l’orientació acadèmica, sobretot en joves amb dubtes sobre el seu futur acadèmic. També han estat elevades les consultes sobre gestió emocional durant el confinament, i de forma puntual, s’ha orientat sobre situacions específiques laboral o d’habitatges afectades arrel de la crisi de la COVID19.

A més, també s’ha utilitzat l’instagram com a dinamitzador d’activitats, fent jocs dinàmics amb joves sobre altres temes com la diversitat cultural, consciència contra la LGTBIfòbia, concurs de fotografia, etc.

Les persones interessades en fer consultes de qualsevol tipus us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut (Alícia Benito) a través del número de telèfon 679964684 o del correu electrònic abenito@anoiajove.cat.

Si no voleu contactar i  simplement voleu informació que pugui interessar al col.lectiu de joves, podeu accedir a la plataforma d' INSTAGRAM clicant al següent enllaç o accedint també des del banner de la web municipal de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt.

 

Darrera actualització: 12.06.2020 | 11:15