El Punt d’Informació juvenil de la Torre de Claramunt ha ofert per tercer any consecutiu el servei d’informació i acompanyament als i les joves del municipi. 

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 00:00

L’objectiu és oferir un espai d’assessorament en la tramitació de beques per a estudiants de Batxillerat, cicles formatius i graus/postgraus/màsters universitaris; així com per a facilitar-los la informació dels ajuts existents, del seu funcionament i requisits, i també, donar suport en aspectes més pràctics com completar i enviar les sol·licituds.

Enguany, s’han dut a terme sessions grupals consolidant més de 30 atencions presencials i més de 50 atencions telefòniques i/o virtuals d’acompanyament. 

Cal també recordar que les convocatòries d’ajuts d’estudis postobligatoris de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt segueixen oberts fins el proper 31 d’octubre.  

En general, es fa una valoració molt positiva del servei i per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut al correu electrònic abenito@anoiajove.cat o al telèfon mòbil 679964684.  

Darrera actualització: 27.10.2021 | 13:31