El passat diumenge 21 de novembre va tenir lloc la presentació d’equips de la La Torre de Claramunt Vòlei Club.

Dimarts, 23 de novembre de 2021 a les 00:00

Després d’haver passat una temporada difícil on el Covid-19 va impedir la celebració d’aquest acte l’any anterior, en aquest, hi ha hagut més ganes que mai. El Club compte actualment amb un total de 9 equips de les següents categories: Sènior Femení, Sènior Maculí, Juvenil Femení, Juvenil Masculí, Cadet Femení, Cadet Masculí, Infantil Femení, Màsters i Sènior Femení Lleure.

“Com a Club, estem molt orgullosos de veure la nostra petita família créixer i més encara veient com cada dia tenim nens i nenes de menor edat” – Aquesta reflexió els fa tornar la vista enrere i observar com la dedicació i esforç dona els seus fruits. Després de 9 anys des de la seva creació, no hi havia hagut encara equips infantils, i per tant, ara per ara, és l’any on més cantera hi ha.

A més a més, l’equip Sènior Masculí, finalment va assolir la seva plaça a 1ra catalana, així doncs, aquest any el club té dos propòsits importants; mantenir als nois en aquesta nova categoria i seguir treballant de valent i mantenir a les noies del Sènior Femení, que ja porten dues temporades lluitant per seguir a 2na catalana.

Durant l’acte, el Club va rebre la visita de la presidenta de la Federació Catalana de vòlei la Maribel Zamora, la qual va donar molta importància a la creació de nous equips dins del club masculins, ja que encara avui dia segueix sent un esport on hi predominen les categories femenines i mica en mica s’està igualant.

També hi varen ser presents l’Alcalde, Jaume Riba; el regidor d’esports, Manel Puig i la regidora de serveis socials, Maite Maruny.

Després de les ponències dels convidats, va tenir lloc el partit del Sènior Masculí, que tot i la derrota 1-3 contra Vikings Vòlei Prat, van donar molta guerra i van demostrar que estan a l'altura de la categoria assolida.

El club espera amb il·lusió la temporada vinent on celebraran la dècada del club.

Darrera actualització: 30.11.2021 | 12:36

Imatges

volei alcalde