El passat dissabte 17 de febrer, es celebrava la festa de carnestoltes i el concurs de disfresses 2024

Dimecres, 21 de febrer de 2024

El passat dissabte 17 de febrer, el pavelló d'esports de La Torre es va convertir en el centre de diversió i creativitat amb la celebració de la festa de carnestoltes i el tradicional concurs de disfresses.

Amb un ambient ple de colors i imaginació, els participants van mostrar el seu talent i originalitat amb les seves disfresses úniques i elaborades.

La festa va començar amb una animada rua que va partir del centre social sant joan baptista i va culminar al pavelló d'esports, amenitzada per la batucada Protons, que va omplir els carrers amb ritme i alegria.
El punt àlgid de l'esdeveniment va ser el concurs de disfresses, on els participants van desfilar amb les seves creacions pel mig del passadís humà creat per la mateixa batucada que a la vegada feia de jurat.
Després d'una deliberació difícil, els guanyadors del concurs van ser anunciats, reconeixent la seva dedicació i talent en la creació de disfresses impressionants quedant classificades les següents disfresses :

Classificació infantil individual :

0-6 anys              LA ABUELA Y SU TACATA
7-11 anys            PONTE AL DÍA
12-16 anys         LAS CHEETOS

Infantil grupal :

Grupal 1er          crispetes ELS SUPERMERCATS
Grupal 2on         RESTAURANT CARNESTOLTES CLARAMUNT
Grupal 3er          LAS HADAS

Adults individuals :  

1er         LA DOLCE VITA
2on        LAS OBRERAS
3er         FRUITS MILLIONS

Adult grupal :

1er         LOS TORRE OVNIS
2on        FONDO DE BIKINI
3er         NO  ME PISES LO FREGAO
Carrossa CHARLIE Y LA FABRICA DE CHOCOLATE

L'Ajuntament de La Torre vol agrair a tots els assistents la seva participació i la creativitat i l'esforç en el concurs de disfresses i esperem continuar celebrant tradicions i esdeveniments com aquest en el futur.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 12:39