El jove torredà Roc Garcia, medalla d'or a la categoria -100kg participant al Campionat Europeu de streetlifting celebrat aquest passat cap de setmana a Sevilla a l’Arnold Clàssic Europe 2021.

Dijous, 23 de setembre de 2021

En Roc Garcia, un jove torredà de 21 anys, va obtenir la millor puntuació en la categoria de “menys 100Kg” guanyant així medalla d'or i en la categoria d'edats ha estat segon classificat en la categoria  20 a 23anys el passat 18 de setembre. 

Enguany el campionat va començar fa un mes amb una selecció per validar els atletes a través de la Federació de streetlifting. La participació vas ser d'un total de 25 participants, vinguts de França, Polònia i la resta d'Espanya. Els participants es van dividir en dos dies, el 18 i 19 de setembre.

Les proves a puntuar consistien  en realitzar un seguit de moviments, com la "sentadilla, fondo, muscle -up" i dominada amb el màxim pes possible a una repetició. Hi ha 3 intents per exercici i l'atleta que suma més al total dels 4, guanya. 
Hi ha varies categories, una pel pes corporal dels participants, i l'altre per edats, on en Roc era un dels atletes més joves del Campionat. Les seves millors marques van ser ; 147kg a sentadilla, 15 kg a muscle up, 80 kg a dominada i 95kg a Fondo. 

Aquest nou esport, dins la disciplina de la cal.listènia , cada vegada és més coneguda entre els joves, i atreu més esportistes que els agrada treballar i fer culte al cos, doncs són exercicis físics que es realitzen amb el propi pes corporal i es practica amb o sense càrregues addicionals. Dins el món de la cal.listènia també hi ha modalitats de ressistència, tensió i freestyle.

Moltes Felicitats a en Roc !

Darrera actualització: 25.08.2022 | 12:32