El jove torredà Roc Garcia, medalla d'or a la categoria -100kg participant al Campionat Europeu de streetlifting celebrat aquest passat cap de setmana a Sevilla a l’Arnold Clàssic Europe 2021.

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

En Roc Garcia, un jove torredà de 21 anys, va obtenir la millor puntuació en la categoria de “menys 100Kg” guanyant així medalla d'or i en la categoria d'edats ha estat segon classificat en la categoria  20 a 23anys el passat 18 de setembre. 

Enguany el campionat va començar fa un mes amb una selecció per validar els atletes a través de la Federació de streetlifting. La participació vas ser d'un total de 25 participants, vinguts de França, Polònia i la resta d'Espanya. Els participants es van dividir en dos dies, el 18 i 19 de setembre.

Les proves a puntuar consistien  en realitzar un seguit de moviments, com la "sentadilla, fondo, muscle -up" i dominada amb el màxim pes possible a una repetició. Hi ha 3 intents per exercici i l'atleta que suma més al total dels 4, guanya. 
Hi ha varies categories, una pel pes corporal dels participants, i l'altre per edats, on en Roc era un dels atletes més joves del Campionat. Les seves millors marques van ser ; 147kg a sentadilla, 15 kg a muscle up, 80 kg a dominada i 95kg a Fondo. 

Aquest nou esport, dins la disciplina de la cal.listènia , cada vegada és més coneguda entre els joves, i atreu més esportistes que els agrada treballar i fer culte al cos, doncs són exercicis físics que es realitzen amb el propi pes corporal i es practica amb o sense càrregues addicionals. Dins el món de la cal.listènia també hi ha modalitats de ressistència, tensió i freestyle.

Moltes Felicitats a en Roc !

Darrera actualització: 23.09.2021 | 11:09