El Consell Comarcal obre la convocatòria d'Ajuts Individuals de Menjador i Transport escolar per al curs 2020-2021

Dimecres, 3 de juny de 2020

L’objecte de la convocatòria és l’atorgament d’ajuts individuals per a la utilització del servei escolar de menjador  i transport escolar adreçats a l'alumnat d'ensenyaments obligatoris, de segon cicle d'educació infantil  i de centres d'educació especial sufragats amb fons públics de la comarca de l'Anoia per al curs 2020-21.

 

 

El termini de presentació de sol·licituds per als ajuts de menjador  s’ha establert de l’1 de juny al 19 de juny i aquests ho hauran de passar per instància electrònica al Consel Comarcal Anoia i en cas d' impossibilitat per tramitar la sol.licitud o en cas de dubtes, podeu trucar per demanar cita prèvia a l'Ajuntament de La Torre al telèfon 93801 0329.

Per aquest nou curs hi ha DOS TIPUS D’IMPRESOS PER LA SOL·LICITUD

  1. Model 1: Servirà per totes aquelles persones que ja van demanar l’ajut el curs passat (tant és el resultat que van obtenir). Aquest document és una declaració responsable on indiquen  que totes les dades del curs passat segueixen vigent i per tant no hauran de adjuntar cap documentació
  2. Model 2: Servirà per totes les noves sol·licituds i per les que tenen variacions amb la documentació presentada el curs passat (canvi de padró, separació dels pares...)

Entenem la dificultat del moment i per això també es posa a la vostra total disposició al telèfon habitual del Consell Comarcal Anoia 93.8051585 ext. 323 

Darrera actualització: 1.03.2021 | 18:57