El club de lectura de la Torre participa en la trobada de la resta de clubs de lectura de l'Anoia a la biblioteca de Masquefa

Dimecres, 8 de novembre de 2023

El club de lectura "Llengua de Cérvol" (també és el nom d'una falguera assenyalada en el llibre roig d'espècies vegetals en perill d' extinció que encara es troba a l'entorn del nostre Riu d'Agost) va néixer el 28 de març i actualment  consta de 9 participants que es reuneixen periòdicament per a compartir l'experiència d'una bona lectura i intercanviar punts de vista a l'entorn dels llibres escollits, tot fomentant la relació entre les persones interessades en la literatura.

 

En aquest període s'han treballat 6 llibres de temàtiques diferents  que abasten des de la poesia, passant per la novel·la negra, la novel·la històrica i les últimes novetats literàries.

El proper 9 de novembre tots els clubs de lectura de l'Anoia estan convidats a participar en el col·loqui amb l'autora Gemma Ruiz, que ha publicat entre altres llibres, "Les Nostres Mares", premi Sant Jordi 2022 atorgat per Òmnium Cultural que ret un homenatge a tota una generació de dones nascudes durant la dictadura, una dictadura que no les deixa desplegar el seu talent. Però elles planten cara i no s’acoquinen davant de res ni ningú. I amb sororitat i alegria, defugen la gàbia domèstica, mantenen la pulsió artística, s’atreveixen al més impensable per l’amor d’un fill, lideren les lluites veïnals, descobreixen el feminisme i pugen en aquells xàrters a Londres per ser mestresses del seu destí.

Aquest acte es celebrarà a la biblioteca municipal de Masquefa amb una participació de més de 100 lectors dels diversos clubs de lectura i promogut per la Diputació de Barcelona i la col·laboració de diverses editorials.

El club de lectura de La Torre es reuneix un dijous al mes al centre social Sant joan Baptista.

Darrera actualització: 9.11.2023 | 12:06