El centre social Font de l’Armengol de Pinedes ha començat a obrir els dijous a la tarda amb diferents propostes d’activitats per a totes les edats.

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 00:00

Durant les últimes 3 setmanes, el centre ha començat a guanyar més vida amb activitats de tot tipus, amb persones de totes les edats i amb ganes de programar i consolidar el centre com a espai comunitari i de convivència.

Iniciatives com cosir i fer ganxet, defensa personal per a joves o zumba són algunes de les propostes que han anat sonant aquests dies. Al llarg d’aquest mes s’acabarà de donar forma a aquestes activitats i s’establiran grups perquè puguin tenir l’espai a disposició segons dia i hora a conveniència.

El grup de labors ja s’està trobant els mateixos dijous de les 16h a les 18h de forma voluntària, a la vegada que altres persones d’altres edats venen a compartir l’espai, conversar o passar una estona distesa i allunyada de la rutina.

Fins ara, l’espai es dinamitza de forma autònoma tot i que hi ha presents l’educadora social i la tècnica de joventut que faciliten la convivència. Per a propostes o noves iniciatives, us podeu posar en contacte amb elles als telèfons (Mar Cuesta – Educadora social -  722 40 76 72) o (Alícia Benito - Tècnica de joventut – 679 964 684).

 

Darrera actualització: 17.11.2021 | 13:30

Imatges

joves jugfant a Pinedes