El banc d'aliments gestionat per serveis socials segueix en funcionament per a les famílies que estiguin en situació de risc social

Dilluns, 20 de d’abril de 2020 a les 00:00

Donada la situació actual d´emergència social que estem vivint per la pandèmia provocada pel Coronavirus, us fem saber que el Banc dels Aliments operatiu durant tot l'any gestionat per Serveis Socials de l'Ajuntament de La Torre de Claramunt, roman obert per a poder garantir la distribució dels aliments en relació als diferents programes d'ajuda que s' ofereix. El servei en aquest cas és sol·licita trucant a l'Ajuntament pels matins en horari de 9 a 14h .

L’entrega de lots del Banc d’aliments es fa amb la col.laboració dels voluntaris del municipi, tots ells van equipats amb tot el material epis (equip de protecció individual) per garantir les mesures d'higiene i protecció , material que ha estat subministrat per la Diputació de Barcelona.

Els voluntaris també fan repartiment a domicili de les compres d’aliments o productes farmacèutics per les persones que no es poden desplaçar per adquirir-los. Aquest Servei també está gestionat pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

L'Ajuntament vol agrair la col·laboració desinteressada del concessionari Stern Motor Movento el qual va cedir una furgoneta Mercedes Citan per poder fer els desplaçaments a tots els domicilis que han sol·licitat aquests serveis. Aquest mateix concessionari ha ofert tota la seva flota als diferents municipis on tenen les seves seus, essent aquesta la seva manera de col.laborar en la situació que estem vivint. 

L'alcalde Jaume Riba, vol donar les gràcies encaridament a aquest esforç per a part de tots els implicats per fer possible aquesta tasca d’assistència domiciliària, i sobretot als voluntaris del municipi (alguns d’ells també són voluntaris de l'ADF202 LA TORRE) per aquest gest d’ajuda als més necessitats en aquests moments difícils al que tots estem exposats.

 

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:19