El alumnes de 6è de Primària de l’escola La Torre han estat finalistes del concurs “El gust per la lectura”

Dijous, 6 de juny de 2019 a les 00:00

El alumnes de 6è de Primària de l’escola La Torre de La Torre de Claramunt han estat nomenats finalistes, juntament amb una altra escola, de la modalitat B1 en la XXIV edició del concurs “El gust per la lectura” que organitza anualment el Departament d’Educació.

El treball presentat ha esta inspirat en el llibre El lladre de gorres, de l’autora Cornelia Funke. Es tracta d’un enregistrament en vídeo on es representa un programa de notícies sobre enigmes i misteris, que l’han titulat com “ Misteris TV “ (el podeu veure en l'adjunt). Ha estat orientat i coordinat per la mestra Maria Calvo, i elaborat i protagonitzat pel grup d’alumnes de sisè. En ser l’últim any que els nostres alumnes són a l’escola, aquest reconeixement a la tasca duta a terme ha estat un brillant colofó  de comiat que premia el seu entusiasme i compromís.

L’entrega de premis va tenir lloc el dia 5 de maig al CaixaForum de Barcelona. Dels 300 treballs presentats en les diferents categories a tot Catalunya, 200 van ser seleccionats i finalment 8 propostes van arribar a la final. La nostra escola, va ser la única de l’Anoia i va consistir en 300€ per la compra de llibres per la biblioteca de l’escola i una samarreta i un llibre per cada nen.

L’escola participa des de fa tres cursos en aquest Programa per la qualitat de les lectures i les molt interessants propostes didàctiques, raó per la qual se sent molt satisfeta de haver estat seleccionada com a finalista.

Darrera actualització: 06.06.2019 | 13:43