El 5 de gener les carrosses lluiran a la cavalcada de Reis

Dimarts, 4 de gener de 2022 a les 10:00

El proper 5 de gener els veïns i veïnes de La Torre de Claramunt podran ser testimonis de la cavalcada dels reis de l'Orient després de dos anys sense poder sortir .
Tres voluntaris del nostre municipi estan dedicant molts esforços a la restauració de les mateixes, i aquest any el rei Menchor lluirà una carrossa totalment reformada.

Des de la Regidoria de Festes s’ha explicat que “totes tres carrosses es volen totalment reformades i renovades i esperem el proper any poder fer el mateix amb la del rei Gaspar i Baltassar.

Les carrosses seran de diferents colors: Groc per Gaspar; rosa per Baltasar, i platejada per Melcior. Cadascuna incorpora un conjunt d’il·luminació amb tecnologia LED, que anirà canviant de color a diferents velocitats. Des de les carrosses els reis de l'Orient i els patges llençar els tradicionals caramels sense gluten .

La cavalgata  arribarà a Pinedes de l'Armengol a la Plaça Piscina al voltant de les 18h, després es traslladarà a Vilanova d'Espoia parant a la Plaça de l'Església a les 19h i  es posarà fi a la cavalcata a les 20h del vespre  on els Reis de l'Orient i l'alcalde ens oferiran unes paraules.

Enguany l'Ajuntament vol agraïr l'oferiment per part de l'ADF que ha cedit els pickup per poder portar les carrosses, i sobretot  agraïr la col.laboració i participació de la Comissió de festes dels tres nuclis i voluntaris que de fa dies treballen per fer possible aquest acte festiu tant desitjat pels més menuts i tots els actes que s'han pogut realitzar durants les Festes Nadalenques.

 

Darrera actualització: 10.01.2022 | 10:52

Imatges

carrossa carrossa groga carrossa