Dues pistes de vòlei sorra a ca l'Antòn, espai compartit entre La Torre de Claramunt i Capellades

Dijous, 6 d'agost de 2020 a les 00:00

Els ajuntaments de Capellades i La Torre de Claramunt han signat un conveni de col·laboració per construir dues pistes de vòlei sorra a l’antiga instal·lació de la Piscina de Ca l’Antòn.

La regidora d’Esports de Capellades, Anna Xaus, explica com l’any passat a l’Ajuntament vàrem rebre instància d’un bon grup de jovent i vilatans de Capellades demanant un espai per jugar a volei. Des d’aleshores hi hem estat treballant, valorant-ho i mirant de donar resposta a aquesta demanda. A Capellades ens manquen espais, com tothom sap, i per això hem buscat la col·laboració amb l’Ajuntament de La Torre. Per nosaltres és un bon indret per la proximitat a la nostra vila, annex a una pista esportiva polivalent ja existent, complementant el complex”.

Per la seva banda, des de l’Ajuntament de la Torre de Claramunt, l'alcalde Jaume Riba i el regidor d'esports Manel Puig destaquen "valorem molt positivament aquest conveni de col·laboració amb Capellades, fet que demostra que la col·laboració i el mancomunatge de Serveis per als ciutadans entre ajuntaments és possible. En aquest cas, la recuperació d’un espai geogràficament molt proper a la vila de Capellades que servirà al jovent dels dos municipis per la pràctica de l’esport, en aquest cas el vòlei sorra, i que en el futur, de ben segur ens obrirà portes per col·laborar en altres àmbits”.

Els treballs van començar a finals de la setmana passada, arreglant l’espai per construir-hi dues pistes, que s’espera estiguin acabades dins la primera quinzena d’agost.

Darrera actualització: 06.08.2020 | 13:31