Divendres passat 19 de novembre es realitzava la darrera convocatòria del parlem-ne, aquest cop a La Torre

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

L'equip de govern exposava,  com les altres vegades a Pinedes i a Vilanova d'Espoia, les inversions generals de tot el municipi i les inversions previstes a curt termini com el trasllat de les pistes de pàdel, asfaltats de l’accés al Xaró pel camp de futbol, asfaltat del camí de Carme des de el nucli antic i rutes de vianants a Les Sitges donant continuïtat a la ja existent. Això li hem de sumar l’adquisició de dos nous camions per facilitar la recollida i transport a l'abocador dels voluminosos i la fracció vegetal, així com la compra d'una segona escombradora

 

Des de la regidoria de governació es va anunciar el futur planteig i nou horari dels agents municipals, amb més amplitud horaria per poder cobrir amb les diferents necessitats que ja es va plantejar en els anteriors parlem-ne.

Es va aclarir la voluntat del partit de govern d’engegar amb el projecte de la piscina, però més endavant, projecte que s’ha vist aturat per motius de calendari, de possibles problemes de subministrament de tots els materials, i també pel contratemps que ha suposat la nova llei que anul.la l’impost de la plusvàlua i que afecta una part important dels ingressos a l’ajuntament. Es va donar detalls dels motius pels quals s’ha près la decisió de fer el canvi d’ubicació del bas, que no ha estat només per moure la piscina uns metres més enllà , sinó per  l’adaptació  d’ un futur nou espai que acolliria activitats sociocultural i un espai de més ús durant tot l’any, a part de donar més privacitat als banyistes i a les activitats que es realitzen a la piscina i també donar més seguretat quan es realitzen espectacles i festes de molta concurrència.

En el moment de precs i preguntes del públic assistent, es va abordar el tema preocupant de la situació que actualment té el club de futbol de La Torre, havent perdut tots els equips que fins ara formaven el club i des de l’equip de govern es va reconèixer la situació i es van comprometre a buscar possibles solucions i accions perquè torni a ser el que havia estat fins ara.

Es va demanar de millorar l’accés al Municipi per la carretera de Capellades, i evitar que s’aparqui a les dues bandes del carrer, just a l’entrada .
L’alcalde va explicar que ja s’hi estava treballant i que es prohibirà aparcar en una banda, i ha avançat que s’habilitaran dos espais més d’aparcament. 

Per concloure, també es va debatre sobre el tema dels gats i les castracions.

 

Darrera actualització: 25.11.2021 | 09:33