Divendres 1 d'octubre , Dia Internacional de les Persones Grans

Dijous, 30 de setembre de 2021 a les 00:00

Avui, divendres 1 d'octubre es celebra el Dia Internacional de les Persones Grans i, des del Consell Comarcal de l'Anoia, gràcies al Consell de la Gent Gran, porten organitzant,  ja fa una setmana i se seguiran organitzant les properes, activitats obertes a totes les persones interessades.

Enguany, s'ha volgut fer coincidir la commemoració d'aquest dia per a presentar els serveis que s'oferiran a les persones grans de l'Anoia de forma totalment gratuïta i enfocades a pal·liar la soledat no desitjada i totes les conseqüències associades. 

L'AGENDA d'aquest propers dies fins a l'1 d'octubre és la següent:

25-26 setembre Caminada pel Dia Internacional de la Gent Gran (organització a càrrec de cada municipi) “Sumem grans quilòmetres”.

25-26 setembre Estand a la Fira d’Igualada: taller de contacontes. El dissabte 25 de setembre, de 1/4 de 12 a les 13 hores i el diumenge 26, de 6 a 8 de la tarda.

28 de setembre de 15’30 a 16’30 presentació virtual del servei “Trucades Amigues” a càrrec de la Fundació Amics de la Gent Gran. 

29 de setembre d’11 a 11'45h xerrada virtual “Consum i persones grans” a càrrec de Mercè Forn, responsable de l’OCIC.

30 de setembre d’11 a 11'45h presentació virtual dels resultats de l’anàlisi “Les necessitats de les persones grans de l’Anoia” a càrrec del Consell de la Gent Gran de l’Anoia.

1 d'octubre vídeo al canal de Youtube Gent Gran Anoia de la lectura del manifest i poesia, a càrrec del Consell de la Gent Gran de l'Anoia.

5 d’octubre d’11 a 11’45h presentació virtual de la plataforma “Hablam, donde todo el mundo encuentra siempre a alguien con quien hablar” a càrrec de Hablam Social Care.

7 d’octubre d’11 a 11'45h presentació virtual “Nueva herramienta virtual para la detección precoz del deterioro cognitivo” a càrrec d’Accexible. 

8 d’octubre de 9’30 a 11h píndola formativa virtual “Novetats en el procediment de modificació de la capacitat: cap a un model de suport” a càrrec de Jordi Muñoz, EIMA i EAVA. 

 

En el egüent video podreu veure el Sr. Xavier Boquete, president del Consell Comarcal de l'Anoia fa la lectura del manifest i el Sr. Enric Senserrich, vicepresident del Consell de la Getn Gran de l'Anoia, recita el poema "Esperança" del qual n'és l'autor. Podeu veure i utilitzar el vídeo que trobareu en aquest enllaç.

Darrera actualització: 04.10.2021 | 14:21