Diumenge 6 d'agost finalitzava la Festa Major de Vilanova d'Espoia 2023

Dimarts, 8 d'agost de 2023 a les 08:00

Gran èxit de participació a tots els actes organitzats per la Comissió de Festes del Centre recreatiu de Vilanova d' Espoia durant els tres dies que va durar la Festa major a Vilanova d'Espoia.

Divendres 4 d’agost començava la festa a les set de la tarda amb la Benvinguda a la Festa Major!  
Seguidament es realitzava l'Acte Memòria Històrica “Descobrint els motius de les cases de Vilanova d’Espoia, La Serra i les masies” amb la presentació d’un dossier elaborat per veïns del poble on queden representades ottes les cases del poble de Vilanvoa d'Espoia, la Serra i les masies.
Pels carrers del Poble amb la batucada seguia la festa fins arribar la vesprada que es va poder gaudir de la Botifarrada popular a la fresca i a continuació el Concert amb el duet MEL& CAIRENA a la pista.

Dissabte 5 d’agost va estar animat amb diferents activitats durant tot el dia com al mati Torneig de Futbol infantil  a l’Escola Torrescasana, a la tarda Espectacle Infantil a la pista amb berenar per a la quitxalla i 
al vespre el Sopar de Gala a la pista i acabava la nit amb el Duet Musical NÚRIA i CHUS i el DJ CHUS.

Diumenge 6 d’agost, últim dia de la Festa major segueixen els actes com la Missa solemne honorant nostre patró Crist Salvador, al migdia la Ballada dels Gegants des de la Plaça de l'Església i a l' hora del vermut el Concert Vermut amb el cantant i músic Joan Anton.
A la tarda es van fer Jocs d’Aigua per als mes menuts al pati de l’Escola Torrescasana, i partits de volei al pati de l’escola Torrescasana.
Al vespre Bingo popular i ANTIBINGO a la fresca.

Darrera actualització: 09.08.2023 | 09:23