Diputació de Barcelona felicita l'Ajuntament de La Torre per l'ús del servei FEM-HO FÀCIL!

Dilluns, 16 d’octubre de 2023

L'Ajuntament de La Torre de Claramunt ha estat felicitat per part de Diputació de Barcelona, per ser un dels Ajuntaments que més deriven les trucades al servei Fem-ho Fàcil on atenen a la ciutadania amb qualitat i els resolen els dubtes per poder fer el tràmit que necessiten ràpid i còmodament des de d’on vulguin evitant desplaçaments innecessaris i en l’horari que més s’ajusta a les seves necessitats.

El Servei Fem-ho fàcil és un canal de suport telefònic a la ciutadania en la relació electrònica amb el seu Ajuntament. El servei és gratuÏt.
Si teniu dubtes i/o dificultats sobre com presentar tràmits telemàtics, rebre notificacions telemàtiques, presentar factures, tramitar un certificat electrònic ... contacteu amb el servei de la Diputació de Barcelona FEM-HO FÂCIL!

A través d’aquest servei de suport, la ciutadania pot resoldre dubtes i rebre atenció personalitzada per realitzar  tràmits a través d’internet, com ara superar dificultats amb l’ús dels sistemes d’identificació i signatura digitals, presentar qualsevol sol·licitud a través d’internet o accedir a notificacions electròniques.

També és un servei que poden gaudir les empreses i entitats, si tenen dificultats per presentar factures electròniques, participar de licitacions públiques, presentar-se a un ajut o subvenció o realitzar qualsevol altra sol·licitud pel canal electrònic.

L'Ajuntament de La Torre de Claramunt, per tant els ciutadans i empreses del municipi, poden utilitzar aquest servei ja que l'Ajuntament (amb 89 ajuntaments més de la província) és beneficiari del servei SeTDIBA: serveis de transformació digital.
El servei està disponible de dilluns a divendres, en horari de 9 a 15h. a través del telèfon 935950464. Aquest telèfon té el cost habitual d’una trucada local, i no té cap tarifa addicional per a l’usuari.
També es pot adreçar una consulta a través dels canals alternatius per a que un agent del servei es posi en contacte amb el ciutadà:
Mail: tramits@diba.cat
Formulari web que trobareu a: www.diba.cat/fem-ho-facil

Darrera actualització: 16.10.2023 | 13:30