Dilluns 1 de juny l'equip de la brigada municipal estrenarà la nova nau

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 00:00

Dilluns 1 de juny, l'equip de la brigada municipal es situarà definitivament a la nova nau ubicada a prop de la deixalleria municipal, al carrer Parellada, sn.
La nau consta de 800mt quadrats diàfana, amb una planta d'altell al primer pis de 100mts. condicionada amb els serveis mínims que estableix la legalitat per aquest tipus d'usos i on s'hi han adaptat espais polivalents

Després de molts anys, l'Ajuntament va aconseguir tenir en propietat una nau per la brigada per ampliar el magatzem, per la millora de l'espai de treball i per facilitar la logística dels diferents vehicles. Han calgut  fer petites adaptacions i s'hi han col·locat prestatges industrials amb la finalitat de poder tenir els diferents materials paletitzats per tal d'aportar seguretat en la càrrega i descàrrega del material que s'hi emmagatzemarà. 

Estava previst fer una jornada de portes obertes perquè tots els veïns i veïnes poguessin veure les noves instal·lacions, però donades les circumstàncies, l'Ajuntament s'ha vist obligat a posposar- ho per més endavant .

Darrera actualització: 10.06.2020 | 10:45