Del 19 d'octubre al 17 de novembre de 2019 tindrem la segona edició de Barraques Go!

Dijous, 17 d'octubre de 2019 a les 13:00

Descobreix un paisatge, caça barraques i guanya premis amb el joc de l’aplicatiu mòbil Natura Local que promou el comerç i les barraques de pedra seca de l’Anoia.

Aquest singular projecte impulsat pel Consell Comarcal de l’Anoia i els ajuntaments de Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, busca promoure les sinergies entre el turisme i el comerç local per tal de revalorar els petits pobles de la zona, impulsar el seu teixit comercial i potenciar els productes singulars.
Així, al llarg de quatre setmanes, us convidem a descobrir la riquesa natural i patrimonial d’aquests tres municipis i guanyar premis diversos que podeu consultar a l'enllaç adjunt, com entre d'altres un vol en globus a sortejar entre tots els participants.
Tothom que hi participi té un premi assegurat !
 A més, les rutes us acostaran a Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia, tres municipis amb molt d’encant on podreu gaudir de la tranquil·litat del món rural, passejar pels seus carrerons i descobrir el seu comerç local i de proximitat.
Amb aquesta iniciativa es pretén incentivar les visites de turistes als nuclis urbans per a augmentar el consum a les botigues de proximitat i contribuir a enfortir el teixit comercial local.

Per participar és molt senzill:

 • 1- Descarrega l’App Natura Local  i registra’t.
  2- Busca un dels següents municipis, identificats amb la icona del diamant: Castellolí, La Torre de Claramunt i Vallbona d’Anoia
  3- Entra en el municipi. Les rutes per jugar estan identificades amb la icona del diamant
  4- Selecciona la ruta i, a la fitxa, veuràs el detall de quins són els premis i la quantitat disponible.
  5- Et recomanem que et descarreguis  la ruta per no tenir problemes de cobertura i poder fer-la en Off-line.
  6- Un cop al lloc, quan decideixis iniciar la ruta, podràs accedir a la navegació des de l’apartat de: Rutes descarregades, al menú principal.
  Segueix el track navegant la ruta, busca i captura els premis. Segueix les indicacions dels avisos emergents a la teva pantalla.
  Els premis capturats, et quedaran guardats al llista de premis que podràs recollir als establiments indicats (trobaràs més informació a la fitxa del premi).
  7- Un cop finalitzada la ruta de Barraques Go, ves a recollir el teu premis a l’establiment que t’indica l’aplicació. Consulta aquí els premis que pots guanyar.

Les barraques de pedra seca són construccions característiques de la zona i lligades al seu passat rural i al món de la vinya i que es troben escampades per tot el territori. A l’Anoia són un més dels molts elements que conformen la riquesa patrimonial de la comarca, com els castells de frontera, els paisatges rurals o els petits pobles i nuclis amb encant. Gràcies a aquest joc podreu explorar les Valls de l’Anoia, properes a l’Àrea Metropolitana de Barcelona i amb la muntanya de Montserrat de fons.

Darrera actualització: 23.10.2019 | 11:10