Curs de Monitors/es de Lleure per la tardor 2021.

Dijous, 7 d’octubre de 2021

El curs de monitor/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure i que capacita per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats del lleure amb infants i joves en el marc de la programació general d’una organització, aplicant les tècniques específiques d’animació grupal, incidint explícitament en l’educació en valors i atenent les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
Els requisits per a poder realitzar el curs són: tenir entre 18 i 29 anys i ser beneficiari/a de Garantia Juvenil, consta de 25 places i és totalment gratuït.

 

El curs es divideix en tres etapes: una lectiva de 150 hores, una altra de pràctiques de 160 hores i l’elaboració de la memòria de pràctiques.

El curs serà intensiu i es durà a terme a l’Ajuntament de Vallbona d’Anoia de dilluns a divendres en horari de 9h a 14h + 1 tarda. S’iniciarà el dilluns 25 d’octubre i finalitzarà el divendres 3 de desembre. 

Aquest curs està organitzat pel Departament de Joventut del Consell Comarcal de l’Anoia amb el suport de la Cambra de Comerç, OrientActiva i l’Ajuntament de Vallbona,

Per a més informació podeu contactar amb l’Oficina Jove de l’Anoia enviant un correu electrònic a anoia@oficinajove.cat, trucant al 93.805.15.85 ext.2, enviant un missatge de Whatsapp al 679.964.669.

Darrera actualització: 7.10.2021 | 09:19