Circuit temporal d’orientació a La Torre de Claramunt

Divendres, 26 de març de 2021 a les 00:00

Del 27 de març al 23 d’abril, els alumnes de Cicle Mitjà de l’escola La Torre, en el marc del projecte “La Torre sempre ha estat igual”, han organitzat un circuit temporal d’orientació a la Torre de Claramunt.

Aquest circuit s’ha organitzat amb la voluntat d’acostar una mica les curses d’orientació a la ciutadania i d’ensenyar els  racons més bonics i importants de la seva població.

L’orientació és un esport en què amb l’ajuda d’un mapa s’han de passar per uns controls repartits pel terreny amb el menor temps possible, en aquest cas es tracta de 8 punts de control i s’han de trobar en l’ordre que determina el mapa.

La sortida de la prova es al Parc del Mil·leni, es podrà realitzar del dia 27 de març i fins al 23 d’abril  i és una activitat totalment gratuïta.

Serà una activitat esportiva que promet rialles i aventures amb una durada aproximada d’entre 20 i 50 minuts, i està pensat perquè el puguin realitzar persones de totes les edats, tant en format familiar, individual, o en grups.

Per realitzar l’activitat només necessitareu descarregar el mapa a la web escolalatorre.cat o recollir-lo gratuïtament a les oficines de l’Ajuntament, al supermercat Ca la Pilar, al forn de pa 3x3 o a la botiga de Cal Vilaseca.

També necessitareu descarregar l’app microesprints, que permetrà fer la lectura dels codis QR dels controls i pujar els resultats al final de la prova.

A més a més, s'han preparat unes preguntes extres, que si les responeu i les deixeu a la bústia de l’escola, es farà un sorteig de productes de l’hort entre tots els participants.

Esperem que siguin molts els ciutadans i ciutadanes  que puguin gaudir d’aquesta activitat!

Darrera actualització: 01.04.2021 | 10:31