Carnestoltes virtual per l'app INSTAGRAM a La Torre de Claramunt

Dilluns, 25 de gener de 2021 a les 11:00

Arriba el primer concurs virtual de Carnestoltes! Si us agrada disfressar-vos... prepareu la vostra disfressa més original, envieu-nos una foto o vídeo al compte d’instagram @ajuntamentlatorredeclaramunt per missatge directe! i ompliu el formulari d’inscripció obligatori per poder participar , clicant aquí .

El termini de presentació és el 12 de febrer i totes les imatges es publicaran el dia 14 coincidint amb el dia de Carnestoltes.

El concurs té dues categories: la categoria de foto i la categoria vídeo, cadascuna amb subcategories segons les edats de les persones participants.
Les persones guanyadores es decidiran mitjançant votació popular: totes les publicacions tindran un número corresponent.
Cadascú, de forma lliure, podrà votar les publicacions que més agradin tenint en compte “la disfressa més original” i “la disfressa més elaborada”.
Al final del concurs es farà un recompte dels comentaris i es donaran les persones guanyadores.

La participació inclou els següents criteris de responsabilitat:  

- Les disfresses participants han de ser reals, i l'Ajuntament assumeix el dret d'excloure aquells muntatges amb photoshop o amb altres programes d'edició.

- En cas que la persona premiada repeteixi en alguna categoria, només se li atorgarà un premi i  es donarà l'altre premi a la segona persona més votada

- L'Ajuntament podrà desqualificar aquelles fotografies que cregui inoportunes, així com anul·lar la participació en cas de manipulació de dades al concurs o excloure del concurs qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les bases.

- L'Ajuntament podrà validar les dades domiciliàries amb el cens municipal. En el cas que algú no estigui empadronat, quedarà exclòs del concurs.

El concurs també té en compte la protecció de dades, els drets d’imatge i la responsabilitat en cas que els participants siguin menors d’edat.

Per a qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb la tècnica de joventut al telèfon 679964684 o al correu electrònic: abenito@anoiajove.cat

Darrera actualització: 25.01.2021 | 12:33