Cap de setmana festiu celebrant la Festa Major a Vilanova d'Espoia

Dijous, 8 d'agost de 2019 a les 00:00

El passat cap de setmana  a Vilanova d’Espoia es celebrà la seva Festa Major amb 3 dies plens d’activitats per a tota la família .

 

Començava el divendres 2 d’agost a les 9 del vespre amb la inauguració al Centre de l’Exposició de pintures a l’oli de Josep Font i a partir de dos quarts de 10 començava el sopar de germanor. 
A les 11 de la nit Sergi Loras, el comunicador i meteoròleg de RTVE va ser l’encarregat de versar el Pregó de Festa Major, amb el que es va donar pas al Gran Espectacle “Menjar i beure, posar i treure”, continuant a partir de la 1 amb amb sessió de Dj.

Dissabte 3 d’agost les activitats començaven al matí amb el Torneig de futbol infantil a les pistes de l’Escola Torrescasana, i seguidament  la Festa de l’Escuma per a tothom.
A partir de les 7 de la tarda, amb la Tarda de jocs per a nens i nenes a la mateixa Escola Torrescasana, on després de berenar es van posar sobre la taula les condicions físiques d’uns i altres amb el tradicional partit de futbol mixt Solters contra Casats. A les 9 del vespre i recorrent els carrers del poble, els Diables de Sant Quintí protagonitzaven el Correfoc de Festa Major i a partir de la mitjanit, la banda Liberty oferia el Ball de Nit a la Pista. El relleu a l’actuació musical i per continuar la festa, fins a dos quarts de 5 de la matinada, el Dj convidat va ser l’encarregat de mantenir a tothom despert.

El matí de diumenge continuaven el actes amb Jugarem al futbolí.
La Missa solemne de Festa Major en honor al patró Crist Salvador es celebrava amb acompanyament musical al  migdia, seguit de la  Ballada i actuació dels Gegants fins a la pista, on començaria el Concert Vermut amb la banda Doctor Jazz Friend’s.
A la tarda a l’escola, els Inflables & Voleibol eren les activitats protagonistes per a petits i famílies i a la mateixa pista, per acomiadar la Festa Major 2019 es celebrava el Bingo popular a la fresca. 

Darrera actualització: 09.08.2019 | 11:50