Canvis en els actes de nadal que s'han rebut a la postal de Nadal.

Dimarts, 22 de desembre de 2020 a les 00:00

A bé de minimitzar els riscos de contagis pels actes previstos per Nadal, l'Ajuntament ha volgut prendre mesures més estrictes i s'ha canviat el format previst per realitzar-les .
 

El Pare Noel, el Patge Faruk i els  reis mags ens han comunicat  que  aquest any , degut a  les mesures de seguretat i sanitàries aplicades per motiu de la pandèmia de la covid 19 , hi haurà uns petits canvis en les activitats programades per Nadal  a La Torre de Claramunt : 

24 desembre a les 17:00h EL PARE NOËL no podrà venir, però ens dirigirà unes paraules desde casa seva  i el podrem veure i escoltar pel   de l’Ajuntament “latorredeclaramunt”  clicant al següent enllaç : https://youtu.be/gzTQ4tW87zw

27 de desembre de 11 a 13 ; El Patge Faruk ens visitarà al centre social de La Torre Nucli , però només el podrem veure en cotxe per bombolles familiars. S’entrarà pel carrer piscina, i us anireu apropant fins al centre social. Només  es podrà sortir del cotxe en el moment de lliurar la carta a la bústia. La sortida serà per l’arc.

A Pinedes de l’Armengol NO podrà venir , però recollirà les cartes que es lliurin a la bústia que es col.locarà a partir del dimecres 23 de desembre al centre social Font de l’Armengol

A les 13:00h pel mateix canal de youtube, podreu veure en directe un sorteig de 10 vals a  gastar en qualsevol establiment de La Torre de Claramunt.  Tots els torredans i torredanes poden guanyar. Es farà amb una aplicació de mòbil on sortiran 10 números aleatoris que consten en una llista que es publicarà el matexi dia a la web.

El 5 de gener A LA TORRE NUCLI Ens esperaran al peu del castell, pero només hi podrem accedir amb cotxe, per bombolles familiars. S’accedirà pel carrer piscina, ens esperarem al pàrquing , i els cotxes aniràn passant rodejant el Jardins de Torresport per veure al Reis Melcior, Gaspar i Baltassar que estaran al peu del castell.

A  PINEDES DE L’ARMENGOL Els podrem veure a la zona esportiva (plaça de l’arc), però només s’hi podrà accedir amb cotxe, per bombolles familiars. S’entrarà  per l’arc del centre social Font de l’Armengol i la sortida serà pel Carrer Joan Maragall .

No hi haurà contacte ni interacció social amb cap dels personatges que ens visitin per mesures de seguretat i prevenció davant de la situació que ens trobem.
Gràcies per la vostra col.laboració per fer-ho possible.

 

Darrera actualització: 22.12.2020 | 11:18