Campanya de vacunació de la gruip a La Torre de Claramunt

Dimarts, 2 de novembre de 2021 a les 00:00

La vacunació de la grip arrenca de forma simultània amb la dosi de reforç de la covid-19 a persones de 70 anys o més

La vacunació antigripal i la vacunació contra la covid-19 amb la tercera dosi s’ha iniciat aquest dilluns dia 25 d'octubre a tota Catalunya, amb l’administració a persones de 70 anys o més que ja han rebut les dues dosis anteriors, la darrera fa més de sis mesos.

 

La vacunació antigripal a la Torre de Claramunt es durà a terme al els dies 3 i 12 de novembre de 2021 en horari de 9:30 a 13:30 hores al Centre social Sant Joan Baptista. Aquesta vacuna es pot administrar el mateix dia amb la vacuna COVID, motiu pel qual el sanitari podrà fer la proposta d'administrar-les conjuntament el mateix dia.

L’objectiu d’aquesta doble vacunació és protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció. 

Durant les primeres setmanes, per a la vacunació antigripal es prioritzaran els col·lectius de risc: persones de 60 anys o més, persones amb problemes de salut, dones embarassades, persones que poden transmetre la grip a les qui tenen un risc alt de presentar complicacions i també treballadors de serveis públics (bombers, policies, persones que treballen en els serveis d’emergències sanitàries i treballadors d’institucions penitenciàries, entre d’altres).

Darrera actualització: 03.11.2021 | 12:42