Avui s'obre el termini perquè les entitats del municipi presentin sol·licituds de subvencions per a l’any 2022

Dimecres, 20 d’abril de 2022

La convocatòria està adreçada a entitats culturals, educatives, esportives, mediambientals i d’activitat d'interès general per al municipi.

Es poden demanar ajuts econòmics per a programes anuals que recullin el pla d’activitats ordinàries i habituals, per als quals es pot sol·licitar un ajut puntual i pot incloure la compra de materials per al desenvolupament de les activitats o per optar a ajuts puntuals per a programes d’activitats específiques o extraordinàries.
L’Ajuntament tindrà en compte que les activitats de les entitats complementin el programa cultural i festiu del municipi, l’interès social de les activitats programades i els seus objectius, la incidència que poden tenir en la població i la repercussió fora del municipi, la participació de les mateixes entitats en actes festius locals, que siguin innovadores, que revaloralitzin el patrimoni cultural i festiu amb la seva difusió fora del municipi.
Les sol·licituds han de ser presentades mitjançant el tràmit de subvencions a entitats que es trobarà a la plana web de l’Ajuntament de La Torre de Claramunt .

El termini per presentar- les són 30 dies naturals a partir del dia següent de la seva publicació al BOP i es donarà resposta a la mateixa  en tres mesos màxim, a comptar a partir de la data de final de termini.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 938010329 i demanar pel  departament de Cultura i Festes.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 11:38