Avui 21 de març els alumnes de cicle inicial de l'Escola de La Torre han celebrat el dia mundial de la poesia

Dijous, 21 de març de 2024

L'Ajuntament ha rebut una visita especial per part dels alumnes de cicle inicial de l'Escola de la Torre, en el marc del dia mundial de la Poesia.
Amb entusiasme i curiositat, aquests joves poetes han compartit les seves creacions, oferint als treballadors i a totes aquelles persones que en aquell moment estaven a l'Ajuntament, PARAULES AL CARRER.

El regidor d'ensenyament, sr. Quim Morales del grup polític Republicans per La Torre,  hi ha estat present per gaudir aquesta mostra de talent i creativitat i els ha fet entrega d'un obsequi en reconeixement al seu esforç i dedicació. Aquest gest no només premia la seva iniciativa i el seu amor per la poesia, sinó que també els anima a continuar cultivant aquesta forma d'expressió artística.

Els mateixos alumnes han volgut compartir aquest festival de poesia i han estat al centre social Sant Joan Baptista, al 3x3 i finalment al Parc del MIl.leni.

Aquesta experiència segurament deixarà una empremta perdurable en ells i en tots els qui han tingut el privilegi de ser testimonis d'aquesta mostra de talent i creativitat juvenil.

Darrera actualització: 22.04.2024 | 11:09