Assessorament subvencionat per a empreses i/o persones autònomes organitzat pel departament de Promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Dimarts, 1 de de febrer de 2022 a les 00:00

Des d'Anoia Activa pel 2022 aposten novament per oferir assessorament subvencionat per a 5 empreses i/o persones autònomes. L'assessorament consisteix en un diagnòstic empresarial inicial per detectar o confirmar l'àrea de millora a treballar i un assessorament expert per un import màxim de 4.637€ amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses i/o persones autònomes participants.

Dins l'aposta del Consell Comarcal de l'Anoia per fer acompanyament a les empreses i millorar la seva competitivitat en el marc dels serveis que ofereixen des del departament de Promoció Econòmica, durant el 2021, s'han pogut assessorar a 9 empreses de la comarca en diverses temàtiques empresarials: estratègies de màrqueting digital, finances, organització, millora de la productivitat en la gestió de projectes i plans de viabilitat.

Els requisits per participar són:

A) Activitat econòmica consolidada. Mínim dos anys des de la seva creació.
B)  Microempreses, Pimes o treballadors/es autònoms/es.
C) Amb domicili fiscal a la comarca de l’Anoia.
D) Les persones físiques o jurídiques beneficiàries han d’estar al corrent de les seves obligacions amb l’Agència Tributària i la Seguretat Social.

La convocatòria  va sortir publicada el divendres 28 de gener.

Darrera actualització: 03.02.2022 | 09:51