Arranjament de vials als nuclis de la torre Alta i Pinedes de l’Armengol i del cami de Cal Muntades

Divendres, 23 de juliol de 2021 a les 10:00

Durant aquesta setmana, han estat iniciats els treballs de reparació del paviment asfaltic de diversos punts dels nuclis de La Torre Alta i de Pinedes de l’Armengol. S'han començat les obres a la Torre Alta i, la setmana vinent, continuaran els treballs al nucli de Pinedes de l’Armengol. 

Amb posterioritat, es preveu la pavimentació dels trams pendents d’executar del cami de Cal Muntades entre el carrer Francesc Macià i l'Escola Torrescassana i, per últim, es preveu pavimentar la pista de l’heliport de Pinedes de l’Armengol adequada per a l’atenció d’emergències.

Cal remarcar que molts dels desperfectes al paviment són provocats per les arrels de l'arbrat de les parcel·les i jardins colindants, per la qual cosa, es requerirà als seus respectius propietaris per tal que els tallin o facin l’adaptació corresponent ja que, en el futur, si es repeteixen els danys a la via publica, l’ajuntament hauria de reclamar-los als propietaris.  És per això que ara es farà el corresponent advertiment.

Les obres tenen un cost previst d’execució final de 145.438,58.-€ IVA inclòs  que es financien amb fons municipals i una subvenció de la Diputació de 14.000,00.-€ per a l'obra al cami de Cal Muntades .

Darrera actualització: 12.08.2021 | 11:59

Imatges

Arranjament de vials Arranjament de vials Arranjament de vials