Aquest divendres acaben els casals d'estiu de La Torre amb gran èxit de participació

Dimecres, 26 de juliol de 2023 a les 12:00

En total, han estat tres casals d’estiu els que s'han realitzat enguany un altre cop al municipi, dos per a infants de 3 a 12 anys;  un a l’escola Torrescasana de Vilanova d’Espoia i un altre a La Torre, i un per a joves també al Pavelló Vinçó i voltants.

 

Els casals per a infants han anat a càrrec de l’empresa Azimut i s’han realitzat durant cinc setmanes amb l’opció d’apuntar-se per setmanes.
S’han realitzat tot tipus d’activitats com jocs d’aigua, manualitats, gimcanes, castells inflables, piscina... i fins i tot, han fet una acampada nocturna i una sortida al jumping de Sant Fruitós del Bages.
En total han participat 40 nens i nenes a La Torre i 18 a Vilanova d’Espoia.

El casal per a joves, de 12 a 17 anys, ha anat a càrrec de l’empresa Anima’ns i ha tingut lloc del 26 de juny al 7 de juliol. Els joves han fet esports d’aventura i excursions com per exemple Waterworld i la platja.

L’Ajuntament de La Torre de Claramunt fa una bona valoració dels casals i espera continuar oferint activitats perquè els més petits i els joves del poble gaudeixin d’un temps de lleure de qualitat.

 

 

Darrera actualització: 27.07.2023 | 12:39